APICULTOR, ALBINE - FORUM DE APICULTURA "Apicultor"
APICULTURA - ACEST FORUM ESTE DEDICAT APICULTURII, APICULTORILOR INCEPATORI SI PROFESIONISTI
Lista Forumurilor Pe Tematici
APICULTOR, ALBINE - FORUM DE APICULTURA "Apicultor" | Reguli | Inregistrare | Login

POZE APICULTOR, ALBINE - FORUM DE APICULTURA "APICULTOR"

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angy_2 Profile
Femeie
21 ani
Constanta
cauta Barbat
21 - 63 ani
APICULTOR, ALBINE - FORUM DE APICULTURA "Apicultor" / PRODUSELE ALBINELOR / ANALIZA miere de mana Moderat de alinstoian, castoruu_castoruu, fotoklipa, janese, malebee
Autor
Mesaj Pagini: 1
CEZAR
apicultor

Din: BUCOVINA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 42
1. De ce avem nevoie?
    a.Eprubeta;
    b.Alcool de 96 grade;
    c.Apa distilata;
    d.Seringa gradata(sterila).

analiza miere mana avem     b.alcool   c.apa   d.seringa

38.6KB


_______________________________________
Vom ajunge să cunoaştem totul şi să nu mai înţelegem nimic.
______________________________________________________
DAN PURIC

pus acum 14 ani
   
CEZAR
apicultor

Din: BUCOVINA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 42
2.
   Se iau 2 ml. apa distilata...

analiza miere mana 2.   se iau ml. apa

40.1KB


_______________________________________
Vom ajunge să cunoaştem totul şi să nu mai înţelegem nimic.
______________________________________________________
DAN PURIC

pus acum 14 ani
   
CEZAR
apicultor

Din: BUCOVINA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 42
3.
   ...peste care se adauga 2 ml(sic!) miere.

analiza miere mana 3.  care adauga ml(sic!) miere.

27.1KB


_______________________________________
Vom ajunge să cunoaştem totul şi să nu mai înţelegem nimic.
______________________________________________________
DAN PURIC

pus acum 14 ani
   
CEZAR
apicultor

Din: BUCOVINA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 42
4.    Am cautat ca partile sa fie egale.

analiza miere mana 4.    cautat partile fie egale.

20.3KB


_______________________________________
Vom ajunge să cunoaştem totul şi să nu mai înţelegem nimic.
______________________________________________________
DAN PURIC

pus acum 14 ani
   
CEZAR
apicultor

Din: BUCOVINA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 42
6.
   ... am adaugat 16 ml alcool de 96 grade.
10ml...

analiza miere mana 6.   ... adaugat alcool

25.8KB


_______________________________________
Vom ajunge să cunoaştem totul şi să nu mai înţelegem nimic.
______________________________________________________
DAN PURIC

pus acum 14 ani
   
CEZAR
apicultor

Din: BUCOVINA
Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 42
Ar trebui sa-mi para rau ca am extras mierea, acum , la jumatatea lui august, cand as fi putut sa o las ca rezerva de iernare?
   Culesul bun de intretinere continua!
   
   Va invit la dicutii!


_______________________________________
Vom ajunge să cunoaştem totul şi să nu mai înţelegem nimic.
______________________________________________________
DAN PURIC

pus acum 14 ani
   
Gonzi Puiu
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 9
Gresesc eu dl Caezar, dar parca stiu si o metoda cu apa de var si din cite-mi aduc aminte este f simpla.

pus acum 14 ani
   
balanescuadrian
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 400

Gonzi Puiu a scris:

Gresesc eu dl Caezar, dar parca stiu si o metoda cu apa de var si din cite-mi aduc aminte este f simpla.



spuneti-ne metoda cu apa de var..!!


pus acum 14 ani
   
laurentiu cilb
apicultor

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 63
Desi ne-ati furnizat noua informatii nu ati fost atent in citirea lor sau poate v-a scapat. Miere de mana este mentionat de dl Glenn in articolul:
Si are  numele de honey dew.


pus acum 14 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la